JANGAN DINANTI PADA YANG TAK SUDI, JANGAN DITUNGGU PADA YANG TAK MAHU

Friday, November 30, 2012

Officially Graduate

Salam semua. 

Merujuk kepada tajuk entry diatas adalah dimaklumkan bahawasanya Muhammad Adam b Mohammad Asri (bukan Am) tau..telah pon selesai mengikuti pengajian dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Sains Agroteknologi Akuakultur dari Universiti Malaysia Terengganu. Di kesempatan ini saya mengucapkan setinggi kesyukuran kehadrat Ilahi yang telah memberi saya ruang dan peluang untuk menamatkan zaman bujang....ehhhh ok salah. Menamatkan pengajian saya. 

Sehubungan dengan itu satu majlis telah diadakan untuk meraikan saya dan rakan-rakan. Ok saya malas nak story. Biarlah gambar yang berbicara. rollingggggggg...

Ni sebelum masuk rehersal. 23 November.

Pastu gambar kat bawah semua dengan member yang paling saya rapat dari awal masuk UMT sampailah hujung nyawa hendaknya.Yang lain pon rapat juga tapi nih kira tau baik buruk saya lah konon..hahha.They are my BFF. Cekedauudd

Me and Nadiah (penasihat merangkap AJK lepak gua)

Saya dan Farzana (kakak terbaik gua)

Saya dan Faizul Ryzal (mentor moral gua)

Saya dan Akmaludin (penasihat agama gua)

Am dan Azrina 


Am dan Adilah

gua dan Amry (bro yang paling gua sayang dan boleh diharap)

Ok habes dah bab rakan baek saya. So,  korang tak payah la nak teka-teka mana satu kekasih hati gwa, memang takda la. hahahha. Next, kita teruskan rolling dengan aksi bersama family terchenta saya pulaklah ye...rollllll babeh...


Salah seorang adik gua. yang lain tak ikut

ni big boss gua



ni mak gua



Bapak gua nak juga

  
Giliran mak gua try plak..muat2 jek
Okeh yang tu jelah kot gua rasa nak share kali nih. Sory sebab gua tak karang cerita kali nih sebab gwa tau korang pon bukan suka baca sangat pon story gwa nih kan. Banyak melalut jek....ayat plak tak power kan. So gwa story bergambar je lah. So gwa ucapkan tahiah pada rakan2 gua yang lain yang telah berkonvo dan terima kassih pada family, rakan , pensyarah-pesyarah gwa yang telah banyak membantu gwa sehingga gwa grad. So fokus gwa sekarang nak kerja dan kahwin. Sekian.....hihihi

Sunday, November 18, 2012

Layang-layang

Aku mungkin bagi kau hanyalah layang-layang.

Layang-layang yang kau miliki.

Layang-layang yang darinya kau terbangkan melawan arah hembusan angin.

Layang-layang yang darinya kau hiaskan dengan berbagai warna dan bahan.

Layang-layang yang darinya kau belajar mengawal panjang tali bila perlu.

dan

Layang-layang yang darinya kau lepaskan bila kau sudah lelah bermain.