JANGAN DINANTI PADA YANG TAK SUDI, JANGAN DITUNGGU PADA YANG TAK MAHU

Tuesday, November 15, 2011

Saya Sayang Kawan Saya

Salam semua..
merujuk perkara di atas saya ingin berstory ttg kawan2 saya....ngeeee...bukan apa semenjak 2 menjak nih laen macam saya tengak kawan2 saya....bukan laen seperti muka dia suci bersih tetiba ada jerawat ke, muka pompuan tetiba jadi lelaki ke...ok. bukan itu....Kelainanya ialah...suka benar kawan saya menyakat saya dengan kawan saya yang lain...owh bahagia saya rasa...tettttt....hahaha..macam 2 kawan saya sakat..antaranya...

"tu diaaaa tgk tu org dah berkeluarga, mana nak lekat di rumah"
"laaaaa ingat tak mau balik rumah dah"
"lepas nih tak leh ajak adam dah.....dia ada kawan lain dah"

hahaha...ini adalah sbhagian celoteh2 kawan2 saya.....saya tak kisah...saya senyum jer...huhuhu...tpi saya tak salahkan kawan2 saya bila mereka manyakat saya kerana mmg benar obvius saya selalu bersama kawan saya buat seketika ini.....sebagai pembantu,peneman,pendengar...itu jer....tapi kawan2 saya anggap laen kot...saya pon tak kisah....itu hak kawan2 saya...saya terima....kata orang..berkawan biar berjuta kan..so saya mmg suka berkawan...tapi kawan saya yang lain rasa saya nak lebih dari kawan kot...ermmmmm..salah ok. saya hanya berkawan...sama macam saya kawan dengan kawan saya tu....huhuhu...tapi kawan saya tu pandai ambil hati saya...pandai bergurau dengan saya...so saya lebih la sikit sayang saya dekat kawan saya tu...tapi masih status kawan ok. erm kawan saya yang lain pon saya sayang juga tapi kawan saya tu layan saya cam kawan biasa...saya pon layan cam biasa la jugak...kurang sikit la sayang dari kawan saya tadi....tapi masih sayang sebagai kawan lagi....maafkan sya kawan sebab mungkin awak terasa dengan saya sebab lebihkan kawan awak tu..tapi saya juga manusia....kalau sayang saya lebih...saya pon tersayang la lebih...tapi tetap sebagai kawan.....tapi kawan saya tak faham kot..ermmmm takpa lah kawan...saya tetap sayang awak......
ok bye ...
ADAM SAYANG SEMUA KAWAN BELIAU......

Thursday, November 3, 2011

Dating....

Okeh setelah lama membisu dan menyepi (sbb tak dak idea) sekarang idea pon takda g...tapi tetap nak tulis jgak...sbb kena paksa dengan mak untuk tulis blog...mak selalu pesan.."adam, jangan lupa update cerita terbaru hang kat blog...mak dah follow hg...mak dah ajak mmber2 mak follow blog hg..kat pak hg pon mak dah suggest dah..mak bg link blog hg kat dia"...erm caya tak?...ok aku tipu...hahahahah...okeh nak sembang bohong pon dah tak mmpu dah...juz nak shared crita picture jejalan aku ngn my lovely,caringly,gorgeosly,comelly (ada ka) friends...ngeeee..aku gabung semua jelah..malas nk wat entry bebanyak sg...semak menyemak jewww...hihihi....layannnn

KUANTAN....
idea yg tetiba muncul hahaha...mna ada rancang pon...juz jom...terus jom...hahaha..thanks babe...korang mmg gila...


Ahli:amry,nadiah,adilah
Aktiviti: Bergambar,makan,jalan2,tengok wayang....
Kenangan: 
1-Kena saman sbb tak pakai tali pinggang....(bukan tali pinggang seluar tuuu)...hahah..tali pinggang  keledar.saman pertama aku selama dapat lesen neh...bangga ohhhhh
2-Kena paksa tengok cerita horror....hahaha...sial btol..aku dah la tark shuker...tp maintain senyum jerrr..hahah.
3-Langgar tembok...best kan...hahaha
bukti aku p kuantan...hahha


Ahli2 rombongan

tengok wayang(cite hantu  Dan REAL STEEL)

MUZIUM...
okeh..sila gelak....dah aku suka g tmpat camtu ...mgkin sbb anak ckgu sejarah kot..hahaha..tp best ooo..muzium yang terbesar di asia tenggara...klu tak salah laaa..tp mmg gila besar..hahha...penat chek oi bejalan..huhu...idea asal p klinik gg..nk chek kandungan perut brape bulan dah...hahaha...ok aku tipu...mula2 g klinik gg...sbb adilah nak tukar baces nye punn....pastu kereta neh ttba gerak sendri g muzim  tau...gilaa ahhh...ok, aku tipu lagi.


Ahli:adilah,nadiah
Aktiviti: Membaca,melihat,menghayati.....penulisan,keterangan dan papan tanda...hahaha...bergambar?.... hanya diluar..
memperkenalkan nadiah zakirudin( dia la yg paksa aku wat entry nih)

ini adilah surimin (saje senyum, nk tunjuk braces baru)

di depan sebahagian muzuim

bumbung keta BMW...ngeeee

Okeh lah setakat nih dulu utk kali ni...kredit to Saiful Amry,Nadiah Zakirudin dan Adilah Surimin....klu nak berkenalan dengan mereka2 ini..klik lah pada nama mereka...pahtu pandai2  la mengayat...hahaha...ketiga mereka masih single...hahah..sebab tu bleh g jejalan jauh...tak da sapa nak control...ngeeee..ok bye salam...